ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Τεχνική Περιβάλλοντος | Επεξεργασία Νερού - Διαμόρφωση Χώρων Πρασίνου Λάρισα


Μπορεί ο κατάλληλος σχεδιασμός και η σωστή κατασκευή ενός χώρου πρασίνου να θεωρείται ως ο βασικός στόχος για τη διαμόρφωση ενός χώρου που προσφέρει απόλαυση και ψυχική γαλήνη, απαραίτητη όμως προϋπόθεση για τη διατήρησή του συνιστά η επιμελής και με κατάλληλες τεχνικές συντήρησή του. 

Παράλληλα, με τη συντήρηση του χώρου πρασίνου αναβαθμίζεται ο χώρος και αποφεύγεται η παρουσία ανεπιθύμητων εντόμων και ζώων.

Η επιχείρησή μας “Τεχνική Περιβάλλοντος” η οποία βρίσκεται στο Συκούριο στην Λάρισα, αναλαμβάνει να συντηρήσει κάθε είδος χώρο πρασίνου από το μπαλκόνι του σπιτιού σας μέχρι τον ιδιωτικό σας κήπο, καθώς και δημόσιους χώρους πρασίνου και γήπεδα.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Συντήρηση και κοπή χλοοτάπητα
 
  Κλάδεμα δέντρων και θάμνων
 
  Καθάρισμα κήπου από φύλλα και κλαδιά
 
  Σκάλισμα και ξεβοτάνισμα παρτεριών
 
  Λίπανση του κήπου ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται
 
  Αυτόματο πότισμα
 
  και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θα σας εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα

 


 

 
 
Κάθε συντήρηση αποτελεί για εμάς ένα ξεχωριστό και μοναδικό χώρο. Σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες φροντίζουμε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας να έχετε ένα χώρο πρασίνου στον οποίο θα απολαμβάνετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μας αλλά και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον δεν θα λείψει τίποτα από τον χώρο σας. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική μας κατάρτιση, συμπορευόμενοι με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης κήπων.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε τον χώρο σας όμορφο, με την κατάλληλη φροντίδα κάθε εποχή του χρόνου.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.