ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

 
 
ΜΕΛΕΤΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Τεχνική Περιβάλλοντος | Επεξεργασία Νερού - Διαμόρφωση Χώρων Πρασίνου Λάρισα


Η επιχείρησή μας “Τεχνική Περιβάλλοντος” η οποία βρίσκεται στο Συκούριο στην Λάρισα, ειδικεύεται στην μελέτη και κατασκευή χώρων πρασίνου, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και το γούστο σας.

Με έμπνευση από τα όνειρα σας, πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργούμε έργα πρασίνου και κήπους που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Κατασκευή κήπων
 
  Δημιουργία μπαλκονιών
 
  Δημιουργία πάρκων και πλατειών
 
  Δημιουργία γηπέδων
 
  Σπορά ή έτοιμο χλοοτάπητα
 
  Τοποθέτηση και συντήρηση άρδευσης και λίπανσης

 


 

 
 
Μελετάμε με προσοχή τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να είναι καλύτερο από ότι το φανταστήκατε.

Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του, επιλέγοντας τα κατάλληλα υλικά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον χώρο σας ώστε να επιτύχουμε άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο.

Η συνέπεια ως προς τον χρόνο παράδοσης, ο ακριβής προϋπολογισμός, ο σχεδιασμός του έργου και η απόλυτη εφαρμογή του, σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές μας, είναι μερικοί από τους λόγους που μας προτιμούν και μας προτείνουν για την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Λάρισα.